torstai 23. toukokuuta 2013

Kurssipalaute

Kurssin ensimmäisessä tehtävässä piti kirjoittaa kurssitavoitteista ja siitä mitä toivoo kurssilla oppivansa. Itse olin kirjoittanut haluavani oppia kehittämään esseen ja tekstitaitovastausten tekniikkaa sekä myös hieman kielioppia. Mielestäni kurssitoivomukset täyttyivät hyvin, koska kurssilla sai kirjoittaa aika vapaamuotoisia tekstejä ja käyttää omaa luovuuttaan ja mielikuvitusta. Kielioppiosuus jäi olemattomaksi, mutta toisaalta se ei myöskään kuulunut kurssisisältöön. 

Mielestäni kurssin toteutustapa oli mainio! On mukavaa vaihtelua olla välillä tietokoneella ja kirjoittaa tekstit sähköiseen muotoon eikä aina istua luokassa ja rustailla vihkoon ja konseptille. Mielestäni kuitenkin yhden tehtävän tekemiseen käytettiin liikaa tunteja, sillä jouduin useasti tekemään " ylimääräistä ", koska olin saanut tehtävät nopeasti tehtyä. Tietenkin ymmärrän, että kaikki eivät ole yhtä nopeita kirjoittamaan, joten en pidä asiaa suurena vääryytenä. Blogiin kirjoittaminen oli tosi mukavaa, sillä netissä tekstit ovat kaikkien näkyvillä eivätkä vain kurssilaisten. Todella hyvä idea siis, tällaisia kursseja enemmän!

Kurssilla kirjoitettiin monipuolisia tekstejä, joten olen varma, että jokainen sai kirjoittaa mieleistään tekstiä. Pidän itse kaikesta mielikuvitusta vaativasta tuottamisesta, joten ehkä sellaisia tehtäviä olisi voinut olla enemmän, missä olisi itse vapaasti saanut päättää aiheen. Tehtävien määrä oli kuitenkin sopiva ja kirjoittamista olisi voinut olla jopa enemmän. Mielestäni kuitenkin kiva ja kattava kurssi, josta on varmasti hyötyä kirjoituksissa ja vielä sen jälkeenkin. 

En mielestäni jäänyt mitään palautetta tai muutakaan vaille. Kielioppia olisi ehkä kurssilla voitu hieman muistuttaa mieleen, mutta onhan siihenkin aiheeseen liittyviä kursseja. Esseitä olisi voinut olla enemmänkin, sillä pidän itseäni hyvänä kirjoittajana ja pidän kirjoittamisesta. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen siitä että valitsin kurssin, koska kurssi on ollut hauska ja opettavainen ja silti niin erilainen kun kaikki muut kurssit yleensä. Kivaa vaihtelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti