keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

1. Miksi valitsin kurssin

Valitsin tukea kirjoittamiseen- kurssin, koska haluan parantaa kirjoitustekniikkaani ylioppilaskokeita varten.Pidän myös kirjoittamisesta, joten siinä toinen syy kurssin valitsemiseen.

Toivon, että kurssilla saisi kirjoittaa mahdollisimman vapaasti ja itse valita aiheita joista kirjoittaa ja jotka kiinnostavat. Kurssisuunnitelmassa taisi olla muutama luovankirjoittamisen harjoitus, mutta mielestäni niitä voisi olla lisää. Toivon myös, että kurssilla olisi vähän kielioppiakin, jotta kaikki kielioppisäännöt palaisivat mieleen kirjoituksia varten. 

Kirjoittamisen harjoittelu on mielestäni tärkeää muutenkin kuin vain ylioppilaskirjoituksia koskien, sillä asiakirjoja ja muita virallisia papereita täytyy osata laatia työelämässä. Siinäkin suhteessa kurssi on siis hyödyllinen.

Pidän itseäni melko hyvänä kirjoittajana, koska mielikuvitukseni on hyvä. Esseet ja tekstitaitovastaukset sujuvat hyvin, mutta kieliopissa olisi ehkä hieman parantelemisen varaa. Vapaa-aikanani en harrasta kirjoittamista, mutta kirjoitan satunnaisesti päiväkirjaa jos jotakin merkittävää on tapahtunut. Olen myös harkinnut vapaa-aikaan liittyvän blogin kirjoittamista, mutta en ole vielä saanut sitä aikaiseksi. 

http://natgeo.fi/historia/arkeologia/leonardo-da-vinci-onko-valeseinan-takana-maalaus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti